Kako zaprositi djevojku?


Ljubav LjubavIako to danas možda nije toliko moderno, postoje muškarci kojima je još uvijek stalo do romantike. Svakom od njih prirodno pada na pamet da u određenom trenutku imaju želju zaprositi odabranicu svog srca.

Netko već unaprijed ima odabranu ideju koja je originalna i obično je povezana s mjestom koje par voli. Zaručnički prsten već je pripremljen, samo trebate cijelu ideju primijeniti u praksi. Neki muškarci u tom slučaju uključuju svoje prijatelje koji im pomažu, a neki od njih pokušavaju sami organizirati cijeli prijedlog.

Međutim, ono što je mnogo važnije je odabrati pravi trenutak i zaprositi djevojku ili ženu s kojima netko želi nastaviti živjeti.


Je li pravo vrijeme?

Sigurno je reći da pravi trenutak za bilo koju situaciju u životu ne postoji. Točnije, svaki trenutak je u pravu, ako je to ono što želite od srca.

Gotovo da nema pripadnice nježnijeg spola koje ne zanimaju zaručnički prstenovi, odnosno koja ne sanja da se vjenča u luksuznoj vjenčanici. No, vrlo je važno da muškarac odabere trenutak kada su obojica spremni na to.

Da biste bili sigurni da je ovaj trenutak zapravo pravi i da će odabranica vašeg srca potvrdno odgovoriti na pitanje želi li se udati za vas, prvo morate poslušati svoje srce. Odmah nakon toga, vrlo je važno biti svjestan činjenice da će vaša buduća supruga najvjerojatnije biti iznenađena.

Ako je želite pripremiti, možete ranije razgovarati o tome bi li nosila zaručnički prsten, pa ćete na temelju njezine reakcije vidjeti je li spremna za taj korak u životu ili još nije.

Ako primijetite da o tome govori s prazninom i izjavi da je zaručnički prstenovi uopće ne zanimaju, odnosno život u dvoje, možda je dobro još jednom razmisliti o svemu i taj trenutak odgoditi za kasnije. U većini slučajeva mnogi pripadnici nježnijeg spola zapravo vole razgovarati i o budućem vjenčanju i zarukama, pa vam neće biti toliko teško procijeniti biste li je trebali zaprositi baš tada ili ne.

Ne zaboravite detalje

Nema sumnje da će pripadnica nježnijeg spola, koju ste odlučili zaprositi, biti oduševljena tom činjenicom, pogotovo ako primijeti da ste obratili pažnju na sve detalje i da ste je, primjerice, zaprosili u mjestu gdje ste se upoznali.

Druga ideja može biti izvođenje ovog svečanog čina u okruženju koje joj odgovara ili u situaciji koja je sama po sebi pozitivna.

Neki muškarci odaberu darovati zaručnički prsten odabranicima svog srca ili na dan kada su se upoznali ili na njezin rođendan. Sve to nosi određenu dozu simbolike i taj dan tako ostaje trajno urezan u sjećanje.


Naravno, možete odabrati još jedan važan datum, ali i odlučiti ga pripremiti na licu mjesta, što je izuzetno važno za vas dvoje.

S druge strane, neki će muškarci poželjeti pokloniti odabrane zaručničke prstenje odabranicima svog srca i zaprositi ih u intimnoj atmosferi, dok će neki htjeti uključiti cijelo društvo.

Za koju god se varijantu odlučite, dobro je osmislite i budite sigurni da će odabranik vašeg srca biti jednako oduševljen.


Srodni tekstovi:


Koliko su fiksne proteze važne za zdravlje zuba?

Redoviti posjeti stomatologu važni su ne samo za popravak zuba već i za pravovremeno otkrivanje broj...

Detaljnije

VI STE NAKIT KOJI NOSITE!

Narukvice su vrsta nakita, ukrasni predmeti. Čovjek je svoje tijelo počeo ukrašavati u prapov...

Detaljnije

Splav Kartel – mjesto za odličan provod u Beogradu

Beograd je grad poznat po noćnom životu i upravo se tu nalaze neki od najpoznatijih klubova u region...

Detaljnije

Nemojte se smrzavati u svojim domovima – postavite PVC stolariju i rolete

Dok gledate kako se prve pahulje i mraz uvlače u vaš dom, odvojite nekoliko sati da istražite...

Detaljnije
Copyright © 2021 Frendice. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS