Nemojte se smrzavati u svojim domovima – postavite PVC stolariju i rolete


Interijer Interijer

pvc stolarija

Dok gledate kako se prve pahulje i mraz uvlače u vaš dom, odvojite nekoliko sati da istražite što bi vam donijela zamjena stolarije i koliko bi vas koštala. Nećete požaliti.


Zašto je PVC stolarija najtraženija?


Ovo je stolarija koja ima najnižu cijenu i izvrsne karakteristike. Ne mijenja svoje karakteristike nekoliko desetljeća, otporan je na vanjske uvjete i ne zahtijeva velika ulaganja kako bi ostao odličan. Lako se čisti, dobro brtvi i značajno utječe na pohranu topline prostora.

Novi PVC prozori i vanjska PVC vrata su skuplji u odnosu na rabljene varijante, ali se izrađuju prema dimenzijama otvora u zidu, na sve dijelove imate garanciju, specifikaciju od koliko je komora okvir, imate i podatke o staklu....

Manji računi za grijanje vratit će troškove ugradnje PVC stolarije u narednim godinama

Smanjite ploču za kuhanje na tri, ugasite bojler na skupu struju, stavite poklopac na šerpu tijekom kuhanja...pa zašto ne izračunati preko 15% uštede u grijanju u odnosu na varijantu gdje se ne postavlja PVC stolarija?! Za maksimalne rezultate slijedite savjete:

Odaberite tvrtku s iskustvom koja iza sebe ima zadovoljne kupce. Ozbiljna tvrtka će vam reći zašto odabrati profile s više komora, zašto su takvi okviri dobri izolatori. Poslušat će sve vaše zahtjeve i pronaći najbolje rješenje za vaš dom. PVC prozori i PVC vrata će se ovako profesionalno montirati, možete dogovoriti i odvoz stare stolarije, a sve kako biste što prije obavili posao i bili još jedan zadovoljan kupac.

Iako je jeftinija, rabljena PVC stolarija nosi niz problema. Neće imati isti učinak kao nova, ne možete dobiti jedan od povoljnih kredita za energetsku učinkovitost za rabljenu stolariju, a možda uopće nećete moći otkloniti neke kvarove. Kada zbrojite početne troškove nabave, troškove ispravljanja rupa u zidu, troškove popravka, doći ćete do brojke koja može premašiti cijenu nove PVC stolarije.


Za tople domove tijekom noći, za vrijeme niskih temperatura, rolete su pravi spas


Bilo bi dobro odmah ugovoriti i postaviti rolete kao dodatni izolator za svaki prozor. PVC prozori su sami po sebi veliki napredak u smislu zaštite od vanjskih niskih temperatura i zadržavanja unutarnje ugodne topline, bez kondenzacije, bez propuha, ali činjenica je da se i do 30% energije gubi preko staklene površine kako bi se gubici smanjili i znatno topliji prostor za roletne.pravo su rješenje. Kada se spuste, rolete stvaraju branu hladnog zraka i cijeli prozor je zaštićen, a unutarnja temperatura je znatno viša.

Rolete su izrađene od aluminija ili PVC materijala i obje imaju jednako dobar izolacijski učinak. Jedino ako se rolete koriste za pokrivanje velikih površina kao što su terase koje su dugo pod suncem i izložene vjetru ALU rolete su bolji izbor, za sve ostalo a PVC rolete su odlična opcija i puno su jeftinije

Nemojte se sada predomisliti jer zima je već stigla, nemojte odgađati odluku o postavljanju za neki drugi put. Radnici će moći pronaći topli dan i za nekoliko sati vaš dom nadograditi na toplije mjesto uz niže mjesečne troškove grijanja. Bit ćete oduševljeni rezultatima.


Srodni tekstovi:


Kakve su Ribe u ljubavi

Ukoliko ste na putu da započnete ljubavnu romansu sa osobom rođenom u znaku Ribe ljubavni horoskop V...

Detaljnije

TOP 10 Kafane Beograd ludi provod za cure

Kafane Beograd nude vrhunski provod uz odličnu domaću muzikuBeograd je postao jedno od omiljenih lje...

Detaljnije

Ženske majice: Odeća za sve prilike

U svijetu mode gdje trendovi dolaze i prolaze sa svakom sezonom, postoji jedan stalni element koji n...

Detaljnije

Biorevitalizacija diskretno briše godine

Mladost i ljepotu možemo njegovati na mnogo načina, ali ipak se svi slažu da ljepota dolazi iznutra....

Detaljnije
Copyright © 2021 Frendice. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS