Tri načina da personalizirate srebrnu ogrlicu ili prstenje


ModaDarivanje nikada nije izašlo iz mode i uvijek postoje prilike, razlozi i želje da dragu osobu obradujemo lijepim i prigodnim poklonom. Pogotovo kada su u pitanju damska i ženska prijateljstva, kumstva, ali i sestrinske veze.
Dragoj i voljenoj osobi želimo dati do znanja koliko nam znači i koliko je volimo poklonom koji će je uvijek podsjećati na nas i koji će rado koristiti.
Zbog toga se često odlučuju počastiti svoje prijateljice, majke, kume i sestre nekim komadom nakita, posebice srebrnom ogrlicom.
Omjer cijene i kvalitete srebrnog ahata je izvrstan, na tržištu su dostupni proizvodi s raznolikom ponudom, a ako tome pridodamo i činjenicu personalizacije, onda stvarno dobiva na važnosti i vrijednosti.

Graviranje teksta ili datuma po želji


Personalizirani nakit postao je iznimno popularan u posljednje vrijeme, i to s dobrim razlogom. Davanjem osobnog pečata komadu nakita, koji sam po sebi ima materijalnu vrijednost, ali i sentimentalnu za onoga tko ga nosi, dobivate savršen poklon koji je ujedno i trajna uspomena.
Zlatari nude mogućnost ugraviranja teksta na privjesku srebrne ogrlice po želji, dajući joj onaj osobni pečat, što joj povećava vrijednost i čini je univerzalnim komadom nakita.
Može se ugravirati bilo koje slovo ili broj, ali je potrebno da na privjesku ima dovoljno mjesta za ono što želite. Za izradu i isporuku obično je potrebno jedan do dva dana. Ova se usluga obično dodatno naplaćuje.
Pločice mogu biti različitih oblika i veličina, a osim teksta na pojedinim pločicama moguće je izrezati simbol poput srca, djeteline s četiri lista, kruga i slično.

Kombinacija privjesaka sa simboličnim značenjem


Pri kupnji nakita odavno je poznato da pojedini privjesci imaju svoje simboličko značenje, a ovo je jedan od načina personalizacije srebrne ogrlice. Prijedlog je odabrati lančić, u odnosu na koji možete odabrati jedan ili kombinaciju više privjesaka koji će se uklopiti u stil i stil osobe kojoj ga poklanjate.
Poklanjanje privjeska za nakit može biti ključan trenutak za vas, pogotovo kada uzmete u obzir njihovu simboličku važnost. Srce simbolizira ljubav, a djetelina s četiri lista sreću. Kornjača simbolizira blagostanje i dugovječnost.
Ljudi se sve češće odlučuju za stablo života koje je u zadnje vrijeme postalo popularno. Veličanstvenost i zdravlje ogledaju se u privjesku sa slonom. A u ponudi možete pronaći i mnoge druge simbole.
Ali nije rijetkost naići na kombinaciju geometrijskih oblika.
Za koju god kombinaciju da se odlučite, ako ima personalizirano značenje u odnosu na osobu za koju kupujete srebrnu polugu, ona će biti pravi pogodak.

Personalizirane ogrlice s imenima


Vrlo popularne u posljednje vrijeme su i srebrne ogrlice s imenom ili natpisom, za koje možete primijetiti da ih djevojke sve češće nose. Obično su to imena djece ili članova uže obitelji, ali nije neuobičajeno vidjeti osobu koja koristi vlastito ime.
Ovakav nakit po narudžbi koji se nosi oko vrata i može pokazati svoje ili ime drage osobe apsolutni je trend kako u svijetu tako i kod nas. Velik broj trgovina nudi ovu vrstu usluge, a prvi komadi na ovaj način izrađeni su osamdesetih godina prošlog stoljeća.
Imena mogu biti različitih oblika i veličina, kao i fontova slova. Obično se ime čita horizontalno, ali ima i onih modela koji su napravljeni s dodatnim zaokretom oko vertikalnog rasporeda slova.


Kako personalizirati srebrno prstenje


Kako biste personalizirali srebrno prstenje, možete isprobati neke kreativne ideje:

Graviranje: Graviranje je sjajan način da prstenu date osobni pečat. Na unutarnju ili vanjsku stranu prstena možete ugravirati inicijale, datum ili posebnu poruku. To će prsten učiniti jedinstvenim i sentimentalnim.

Dodajte dragi kamen: Ugradnja dragog kamena u srebrni prsten može mu dati luksuzan izgled i dodati personalizaciju. Možete odabrati kamen koji za vas ima posebno značenje, poput rođendanskog kamena ili kamena koji predstavlja poseban trenutak u vašem životu.

Unesite simboliku: srebrno prstenje može biti ukrašeno simbolima koji za vas imaju posebno značenje. Na primjer, možete dodati mali privjesak sa simbolom srca, cvijetom, pticom ili nekim drugim simbolom koji vam je blizak. To će vašem prstenu dodati posebno značenje i priču.

Personalizirani dizajni: Umjesto tradicionalnih gravura, možete dodati personalizirane dizajne ili uzorke na prstenje. To može biti neki poseban oblik, geometrijski dizajn ili čak vaš potpis. To će prstenu dati jedinstven i originalan izgled.

Miješajte metale: ako svom srebrnom prstenu želite dodati više slojeva i zanimljivosti, razmislite o miješanju metala. Možete dodati male detalje od zlata, ružičastog zlata ili drugih metala kako biste dali kontrast i jedinstvenu estetiku.

Važno je prilagoditi personalizaciju prstena prema vašim željama i stilu. Bilo da se odlučite za graviranje, dodavanje dragog kamena ili drugu personaliziranu opciju, sigurno ćete dobiti prsten koji je jedinstven i poseban.Srodni tekstovi:


Proso je zdrava i vrlo ukusna namirnica

Zdrav način ishrane nije komplikovan ni težak. Dovoljno je da se uključe kvalitetne namernice pa da ...

Detaljnije

Madeži – ukras na koži ili znak potencijalne opasnosti?

S pojavom ljeta raste svijest o pregledu madeža. Tako se mnogi ljudi, uz to što obavljaju red...

Detaljnije

Kako samopouzdanje utiče na naš život?

Samopouzdanje, kao što i samo ime kaže, predstavlja veru u sopstvene vrednosti i sposobnost d...

Detaljnije

Kako se pripremiti za laboratorijske analize

Gotovo da nema osobe koja nije radila razne zdravstvene analize. Bez obzira na to je li imala zdravs...

Detaljnije
Copyright © 2021 Frendice. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS