Želite izravnati zube i spriječiti njihovo kvarenje ili zamijeniti zub koji vam nedostaje - instalirajte proteze i implantate


Zdravlje Zdravlje

zubni implantati


Imate li osjetljive desni i neravnomjerno raspoređene zube ili su vam odstranjeni zbog karijesa? Iako vašem osmijehu prijeti ružan pogled i tendencija da doživite mnoge životne neuspjehe zbog nedostatka samopouzdanja - vi želite nešto poduzeti po tom pitanju. A što možete učiniti?

Zubni implantati i fiksne proteze imaju brojne prednosti u odnosu na druge metode, a uvijek su idealan način za ispravljanje zuba, sprječavanje daljnje prodaje i rješavanje karijesa.


Fiksna proteza i njene prednosti


U današnje vrijeme abnormalno postavljeni zubi ne samo da ne izgledaju estetski ugodno, već mogu utjecati i na ispravan izgovor glasova i oblik samog lica. Ugradnja aparatića za zube, koji se naziva fiksna proteza, pruža brojne prednosti, a prije svega - ispravljanje zuba i poboljšanje izgleda. Dostupni djeci i odraslima, metalne, plastične ili keramičke proteze mogu riješiti problem prenatrpanih zuba ili previše isturenih zuba. Fiksnom protezom ispravit ćete zubne naslage na vrlo jednostavan i bezbolan način te smanjiti mogućnost prijeloma, oštećenja i iritacije desni.

Nakon instalacije potrebno je češće četkati zube kako bi se izbjeglo nakupljanje hrane i oralne higijene tijekom tretmana. Duljina samog postupka ovisit će o vašem problemu, a to je obično razdoblje između 18 i 20 mjeseci. Također, fiksna proteza može se koristiti u stomatologiji ako je izgled čeljusti zabrinjavajući, a ugriz je djelomično nesrazmjeran.


Zubni implantati i njihove prednosti


Zubni implantati u odnosu na druge vrste nadomjestaka zuba koje nedostaju u čeljusti, sa sobom donose brojne važne prednosti. Za razliku od mostova, zubni su implantati mnogo dugotrajniji i djeluju potpuno prirodno. Stabilniji su od uobičajenih načina zamjene zuba i omogućuju normalno žvakanje. Uz to, kada implantat postavite u korijen zuba, kost ostaje netaknuta i ne propada.

S obzirom na dugoročne prednosti, možete vidjeti da je zubne implantate puno lakše održavati, ne kompliciraju postupak hranjenja i izgledaju estetski ugodno. S njima vaš osmijeh može ponovno biti mladenački i privlačan. Kao rezultat toga, posljednjih su godina postali pravi trend koji nitko - kome nedostaje zub - ne bi smio propustiti.


Kako se postavljaju zubni implantati


Ako se odlučite za ugradnju zubnih implantata, stomatolozi pregledavaju tkivo i stanje kosti. Ugradnja implantata zahtijeva stabilnost kosti i okolnog tkiva kako bi se zub mogao adekvatno usidriti.

Zubni implantati nalikuju vijku koji je usidren u čeljusti, a zatim su na njega pričvršćeni umjetni zubi. Pritom je iritacija desni neizbježna, no ona zaraste u samo nekoliko tjedana.


Što dobivate zahvaljujući ugradnji fiksne proteze i implantata


Instaliranjem fiksne proteze ili zubnih implantata nakon kratkog vremena vratit ćete svoje osobno samopouzdanje i imati zlatni osmijeh koji se isplati. Proporcionalni zubi ukazuju na dobro zdravlje, vitalnost, uspjeh i uravnoteženu prirodnost. Prema istraživanjima, lijepi zubi adut su koji vodi poslovnom uspjehu, ali i otvorena osobnost puna šarma koji se lako može postići u bilo kojoj sferi života. Vaša nesavršenost uskoro će postati nešto što je bilo prošlost.

Nasmiješeni i veseli, možete započeti novi život u društvu u kojem je prvi dojam vrlo važan. Stoga, nemojte odgađati poboljšanje zuba i ulaganja u budućnost.


Srodni tekstovi:


Biorevitalizacija diskretno briše godine

Mladost i ljepotu možemo njegovati na mnogo načina, ali ipak se svi slažu da ljepota dolazi iznutra....

Detaljnije

Aparati za kavu na Balkanu rade punom parom

Aparati za kavu na kapsule omogućili su milijunima ljubitelja ovog pića širom svijeta da uživ...

Detaljnije

Najbolji materijali za podove

Podovi daju posebnu privlačnost i poboljšavaju cjelokupnu estetiku vašeg doma. Za razl...

Detaljnije

Kako zaprositi djevojku?

Iako to danas možda nije toliko moderno, postoje muškarci kojima je još uvijek stalo d...

Detaljnije
Copyright © 2021 Frendice. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS