Želite izravnati zube i spriječiti njihovo kvarenje ili zamijeniti zub koji vam nedostaje - instalirajte proteze i implantate


Zdravlje Zdravlje

zubni implantati


Imate li osjetljive desni i neravnomjerno raspoređene zube ili su vam odstranjeni zbog karijesa? Iako vašem osmijehu prijeti ružan pogled i tendencija da doživite mnoge životne neuspjehe zbog nedostatka samopouzdanja - vi želite nešto poduzeti po tom pitanju. A što možete učiniti?

Zubni implantati i fiksne proteze imaju brojne prednosti u odnosu na druge metode, a uvijek su idealan način za ispravljanje zuba, sprječavanje daljnje prodaje i rješavanje karijesa.


Fiksna proteza i njene prednosti


U današnje vrijeme abnormalno postavljeni zubi ne samo da ne izgledaju estetski ugodno, već mogu utjecati i na ispravan izgovor glasova i oblik samog lica. Ugradnja aparatića za zube, koji se naziva fiksna proteza, pruža brojne prednosti, a prije svega - ispravljanje zuba i poboljšanje izgleda. Dostupni djeci i odraslima, metalne, plastične ili keramičke proteze mogu riješiti problem prenatrpanih zuba ili previše isturenih zuba. Fiksnom protezom ispravit ćete zubne naslage na vrlo jednostavan i bezbolan način te smanjiti mogućnost prijeloma, oštećenja i iritacije desni.

Nakon instalacije potrebno je češće četkati zube kako bi se izbjeglo nakupljanje hrane i oralne higijene tijekom tretmana. Duljina samog postupka ovisit će o vašem problemu, a to je obično razdoblje između 18 i 20 mjeseci. Također, fiksna proteza može se koristiti u stomatologiji ako je izgled čeljusti zabrinjavajući, a ugriz je djelomično nesrazmjeran.


Zubni implantati i njihove prednosti


Zubni implantati u odnosu na druge vrste nadomjestaka zuba koje nedostaju u čeljusti, sa sobom donose brojne važne prednosti. Za razliku od mostova, zubni su implantati mnogo dugotrajniji i djeluju potpuno prirodno. Stabilniji su od uobičajenih načina zamjene zuba i omogućuju normalno žvakanje. Uz to, kada implantat postavite u korijen zuba, kost ostaje netaknuta i ne propada.

S obzirom na dugoročne prednosti, možete vidjeti da je zubne implantate puno lakše održavati, ne kompliciraju postupak hranjenja i izgledaju estetski ugodno. S njima vaš osmijeh može ponovno biti mladenački i privlačan. Kao rezultat toga, posljednjih su godina postali pravi trend koji nitko - kome nedostaje zub - ne bi smio propustiti.


Kako se postavljaju zubni implantati


Ako se odlučite za ugradnju zubnih implantata, stomatolozi pregledavaju tkivo i stanje kosti. Ugradnja implantata zahtijeva stabilnost kosti i okolnog tkiva kako bi se zub mogao adekvatno usidriti.

Zubni implantati nalikuju vijku koji je usidren u čeljusti, a zatim su na njega pričvršćeni umjetni zubi. Pritom je iritacija desni neizbježna, no ona zaraste u samo nekoliko tjedana.


Što dobivate zahvaljujući ugradnji fiksne proteze i implantata


Instaliranjem fiksne proteze ili zubnih implantata nakon kratkog vremena vratit ćete svoje osobno samopouzdanje i imati zlatni osmijeh koji se isplati. Proporcionalni zubi ukazuju na dobro zdravlje, vitalnost, uspjeh i uravnoteženu prirodnost. Prema istraživanjima, lijepi zubi adut su koji vodi poslovnom uspjehu, ali i otvorena osobnost puna šarma koji se lako može postići u bilo kojoj sferi života. Vaša nesavršenost uskoro će postati nešto što je bilo prošlost.

Nasmiješeni i veseli, možete započeti novi život u društvu u kojem je prvi dojam vrlo važan. Stoga, nemojte odgađati poboljšanje zuba i ulaganja u budućnost.


Srodni tekstovi:


Dijetalni vodič protiv celulita

Ako ste došli u poziciju da tražite najbolju anticelulitnu dijetu, znajte da postoji previ&sc...

Detaljnije

Otkrivamo: Zašto je folna kiselina potrebna svakoj ženi?

Ukoliko planirate trudnoću, sigurno već znate koliko su zdrava ishrana, vežbanje i dovoljno sna va...

Detaljnije

ODABERITE DAR ZA VALENTINOVO VRIJEDAN SJEĆANJA

Veljača, vrijeme kada zimska čarolija još traje, a još uvijek vrijeme čajeva i toplih ...

Detaljnije

Kakve su Ribe u ljubavi

Ukoliko ste na putu da započnete ljubavnu romansu sa osobom rođenom u znaku Ribe ljubavni horoskop V...

Detaljnije
Copyright © 2021 Frendice. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS