Beauty saveti za pravilno ulepšavanje lica


Zdravlje Zdravlje

zatezanje kapaka


Estetska hirurgija nudi rešenje za gotovo svaki problem! Uz to, nude se i brojni ne-hirurški zahvati kojima se takođe mogu postignuti dosta dobri efekti podmlađivanja.

Zašto onda sve češće vidimo predimenzionirane jagodice, usne, skroz zategnuta koža - izgled plastične lutke? Mnoge dame jednostavno žele takav izgled, ali mnoge traže način da izbrišu godine i budu u trendu.

Uz samo nekoliko dobro izvedenih zahvata može se naglasiti prirodna lepota, a da to ne izgleda veštački i previše agresivno.


Umjesto zatezanja kože cijelog lica - zatezanje kapaka je bolja alternativa


Iako ste primijetili male bore na čelu, oko usana i očiju, pokušajte najprije ublažiti znakove starosti zatezanjem kapaka. Na taj se način može postići više nego potpuno zatezanje svih bora.

Stezanje kapaka može biti operativno ili neoperativno.

Iako se hijaluronska kiselina i botox ne ubrizgavaju u tanku kožu oko očiju, glačanje bora oko područja oko očiju podiže kapke i otvara pogled na ono što se očekuje od zatezanja kapaka.

Ugradnja niti također je oblik mehaničkog zatezanja i podizanja viška kože. Budući da ovaj postupak daje dobre rezultate tijekom 2 godine, dobro je rješenje postići puno s minimalnim intervencijama.

Uvijek postoji opcija za kirurško stezanje kapaka - blefaroplastika, koja uklanja višak kože s kapka, što također otvara oči, ali i podiže obrve, pa se godine jednostavno brišu.


Umjerenost u povećanju usnica i obraza


Hijaluronski fileri pronašli su dobru primjenu u implantologiji, u stezanju bora, u podizanju i povećavanju dijelova lica.

Dobro je biti umjeren, pa kao što stezanje kapaka može dati bolje učinke, punjenje usana i jagodičnih kostiju s malom količinom hijaluronske kiseline može dati bolji odraz u zrcalu od prenaglašavanja koje je sada prisutno.

Uz to, bilo bi dobro da se takve intervencije rade postupno i odvojeno. To će olakšati pronalaženje mjere i povlačenje granice između nužnih i pretjeranih ispravki.


Korekcija nosa bez operacije


Mnoge korekcije oblika nosa mogu se obaviti bez rinoplastike - kirurške korekcije veličine nosa.

I ovdje hijaluronska kiselina igra glavnu ulogu stavljanjem ispod kože u nosnoj regiji, prikrivajući tako određene nedostatke poput krivog nosa, asimetričnog ili grbavog nosa. Umeće se mala količina hijaluronske kiseline, ali mogu se postići zavidni rezultati.

Isprobajte takve ispravke, a ako niste zadovoljni, uvijek imate operativni način za rješavanje problema.


Trajna šminka da ili ne?


Trendovi su donijeli i inovacije u make-upu, koje sada postoje u obliku trajnog make-upa, što skraćuje vrijeme potrebno za svakodnevno uljepšavanje.

Međutim, ova šminka ne donosi uvijek dobre rezultate. Važno je da je osoba kvalificirana za pravilno „crtanje“ trajne šminke, ali i za rad s kvalitetnim bojama.

Nije dobro podleći trendovima tako da nosite oblik obrva koji je "in" i koji ne odgovara vašem obliku lica. Isto vrijedi i za sve ostale segmente trajne šminke.

Umjerenost je ključ dobrih rezultata. Tražite način da istaknete svoju ljepotu, a ne da promijenite svoj osobni opis. Umjesto liftinga cijelog lica, odaberite zatezanje kapaka, trajni make-up, ali u skladu s crtama lica i svim ostalim korekcijama - postupno do savršenog izgleda
Srodni tekstovi:


Kakve su Ribe u ljubavi

Ukoliko ste na putu da započnete ljubavnu romansu sa osobom rođenom u znaku Ribe ljubavni horoskop V...

Detaljnije

7 razloga zašto treba češće nositi naočare za sunce

Prema istraživanju iz 2020. godine, gotovo 90% ljudi vjeruje da je zaštita očiju ključna za c...

Detaljnije

Najbolji materijali za podove

Podovi daju posebnu privlačnost i poboljšavaju cjelokupnu estetiku vašeg doma. Za razl...

Detaljnije

Aparati za kavu na Balkanu rade punom parom

Aparati za kavu na kapsule omogućili su milijunima ljubitelja ovog pića širom svijeta da uživ...

Detaljnije
Copyright © 2021 Frendice. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS