Beauty saveti za pravilno ulepšavanje lica


Zdravlje Zdravlje

zatezanje kapaka


Estetska hirurgija nudi rešenje za gotovo svaki problem! Uz to, nude se i brojni ne-hirurški zahvati kojima se takođe mogu postignuti dosta dobri efekti podmlađivanja.

Zašto onda sve češće vidimo predimenzionirane jagodice, usne, skroz zategnuta koža - izgled plastične lutke? Mnoge dame jednostavno žele takav izgled, ali mnoge traže način da izbrišu godine i budu u trendu.

Uz samo nekoliko dobro izvedenih zahvata može se naglasiti prirodna lepota, a da to ne izgleda veštački i previše agresivno.


Umjesto zatezanja kože cijelog lica - zatezanje kapaka je bolja alternativa


Iako ste primijetili male bore na čelu, oko usana i očiju, pokušajte najprije ublažiti znakove starosti zatezanjem kapaka. Na taj se način može postići više nego potpuno zatezanje svih bora.

Stezanje kapaka može biti operativno ili neoperativno.

Iako se hijaluronska kiselina i botox ne ubrizgavaju u tanku kožu oko očiju, glačanje bora oko područja oko očiju podiže kapke i otvara pogled na ono što se očekuje od zatezanja kapaka.

Ugradnja niti također je oblik mehaničkog zatezanja i podizanja viška kože. Budući da ovaj postupak daje dobre rezultate tijekom 2 godine, dobro je rješenje postići puno s minimalnim intervencijama.

Uvijek postoji opcija za kirurško stezanje kapaka - blefaroplastika, koja uklanja višak kože s kapka, što također otvara oči, ali i podiže obrve, pa se godine jednostavno brišu.


Umjerenost u povećanju usnica i obraza


Hijaluronski fileri pronašli su dobru primjenu u implantologiji, u stezanju bora, u podizanju i povećavanju dijelova lica.

Dobro je biti umjeren, pa kao što stezanje kapaka može dati bolje učinke, punjenje usana i jagodičnih kostiju s malom količinom hijaluronske kiseline može dati bolji odraz u zrcalu od prenaglašavanja koje je sada prisutno.

Uz to, bilo bi dobro da se takve intervencije rade postupno i odvojeno. To će olakšati pronalaženje mjere i povlačenje granice između nužnih i pretjeranih ispravki.


Korekcija nosa bez operacije


Mnoge korekcije oblika nosa mogu se obaviti bez rinoplastike - kirurške korekcije veličine nosa.

I ovdje hijaluronska kiselina igra glavnu ulogu stavljanjem ispod kože u nosnoj regiji, prikrivajući tako određene nedostatke poput krivog nosa, asimetričnog ili grbavog nosa. Umeće se mala količina hijaluronske kiseline, ali mogu se postići zavidni rezultati.

Isprobajte takve ispravke, a ako niste zadovoljni, uvijek imate operativni način za rješavanje problema.


Trajna šminka da ili ne?


Trendovi su donijeli i inovacije u make-upu, koje sada postoje u obliku trajnog make-upa, što skraćuje vrijeme potrebno za svakodnevno uljepšavanje.

Međutim, ova šminka ne donosi uvijek dobre rezultate. Važno je da je osoba kvalificirana za pravilno „crtanje“ trajne šminke, ali i za rad s kvalitetnim bojama.

Nije dobro podleći trendovima tako da nosite oblik obrva koji je "in" i koji ne odgovara vašem obliku lica. Isto vrijedi i za sve ostale segmente trajne šminke.

Umjerenost je ključ dobrih rezultata. Tražite način da istaknete svoju ljepotu, a ne da promijenite svoj osobni opis. Umjesto liftinga cijelog lica, odaberite zatezanje kapaka, trajni make-up, ali u skladu s crtama lica i svim ostalim korekcijama - postupno do savršenog izgleda
Srodni tekstovi:


Koliko su fiksne proteze važne za zdravlje zuba?

Redoviti posjeti stomatologu važni su ne samo za popravak zuba već i za pravovremeno otkrivanje broj...

Detaljnije

O čemu treba voditi računa prilikom izbora motora za klizne kapije ?

Svi koji imaju kapije, bilo na ulasku u dvorište u kuću ili firmu, i te kako dobro znaju koli...

Detaljnije

Polaganjem za B kategoriju ostvareno je poznavanje svih saobraćajnih pravila

Da bi svaki kandidat smjestio vozački ispit, potrebno je dobro savladati sve procedure prije nalagan...

Detaljnije

Šta nudi najbolja očna klinika?

U očnoj klinici rade stručni liječnici koji imaju iskustva u liječenju različitih problema sa očima....

Detaljnije
Copyright © 2021 Frendice. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS