Splav Kartel – mjesto za odličan provod u Beogradu


Zabava Zabava

Beograd je grad poznat po noćnom životu i upravo se tu nalaze neki od najpoznatijih klubova u regionu. Posjetiocima su na raspolaganju klubovi koji puštaju domaću, pop, rock, folk muziku, tehno, a česte su i žurke uživo.

Splavovi su svakako među najpoznatijim vrstama klubova u Beogradu, i oni redovno privlače veliki broj posjetilaca koji uživaju u odličnoj muzici i dobroj atmosferi. Splav Kartel je svakako jedna od lokacija koja spada u ovu grupu.


Zašto odabrati Splav Kartel 

Splav Kartel se nalazi na ušću Save u Dunav u blizini Brankovog mosta. Kej je ujedno jedna od najpoznatijih lokacija za izlaske u Beogradu i tu možete pronaći veliki broj klubova, a pogled koji imate sa splava je fenomenalan. Naime, Splav Kartel gleda direktno na Kalemegdan i Sabornu crkvu!

Ubrzo nakon otvorenja, Splav je postao jedna od najpopularnijih lokacija za izlaske u Beogradu.  Već nakon prve godine svog poslovanja, Splav je proglašen jednim od 10 najboljih splavova u Beogradu. Ovaj splav je postao sinonim za odlične žurke u Beogradu, a redovno se održavaju i svirke uživo. Takođe, na Kartelu često gostuju i mnoge poznate zvijezde iz svijeta narodne i pop muzike. 

Jedna od najboljih stvari kod splava Kartel jeste što može da primi do 450 ljudi i što ljeti radi apsolutno svaku noć! Takođe, moderno opremljeni enterijer i odlično ozvučenje će svaku žurku dići na viši nivo, a ljubazno osoblje će vas natjerati da se opet vratite.

Velika prednost je i veliki besplatni parking koji je na raspolaganju posjetiocima. Takođe, do splava je lako doći i taksijem ali i gradskim prevozom.


Atmosfera na Splavu Kartel

Splav je upravo i poznat po svojoj odličnoj atmosferi i ludim provodima. Od otvaranja, Kartel je postavljao svoje granice kada su noćni provodi u pitanju.

Bina je smještena ne vrhu splava, a ugrađeni su i mnogi svjetlosni efekti koji svaki nastup čine još boljim. Kada dođete na splav, primijetićete da su svi rasplesani i nasmijani. Za to postoji više razloga – jedan je svakako muzika koja zvuči još bolje uz sjajno ozvučenje. Drugi razlog jesu upravo svjetlosni efekti koji čine atmosferu još vrelijom.

Još jedan od razloga jesu svakako i moderno opremljen enterijer i fenomenalna lokacija koja gleda na jednu od najpoznatijih atrakcija Beograda. Splav je nedavno i renoviran i odlična je lokacija za urbanu gradsku publiku i mlade ljude.

Što se tiče muzike, petkom su uvijek gostovanja, a nedjeljom je redovno nastup Milana Živkovića, popularnijeg kao Žile Hram. Muzika se subotom mijenja i nekada su to nastupi a nekada DJ. 


Cijene i rezervacija na Splavu

Što se tiče cijena na splavu, one su slične onima koje možete naći u drugim lokalima sličnog tipa. Na raspolaganju su razna pića – od domaćih pa do stranih, alkoholnih i bezalkoholnih – na vama je da odaberete šta vam najviše odgovara.

Tu su i neka skuplja pića, ali je bitno naglasiti da je ponuda zaista raznovrsna i da svako može pronaći nešto za sebe.

Splav Kartel radi od 23:30 do 4 sata ujutru i potrebno je napraviti rezervaciju prije dolaska. Bez obzira što splav može da primi 450 ljudi, gužve su velike, pogotovo ljeti. Rezervacije važe do 23:45 i potrebno je da se pojavite prije toga kako bi imali svoje rezervisano mjesto u klubu.

Rezervacije mogu da se naprave preko njihovog korisničkog Call centra, na jedan od dva dostupna broja, online i putem mobilne aplikacije koja je dostupna za Android i iOs operativne sisteme. Ukoliko svoje mjesto rezervišete putem aplikacije dobijate mnoge pogodnosti kao što je npr. skupljanje korisničkih poena.

Za rezervaciju je potrebno i da kupite flašu pića, a sve zavisi koju vrstu stola želite. Na raspolaganju su vam separei, visoka sjedenja i barski stolovi. Cijena koju morate da date za piće zavisiće od stola koji ste rezervisali, ali i od dana kojim izlazite.


Zaključak

Splav Kartel je zaista fenomenalno mjesto za noćni provod u Beogradu. Ukoliko već razmišljate o proslavi i dočeku 2023 godine, Kartel je odličan izbor za doček Nova godina Beograd.


Srodni tekstovi:


Kako upariti nakit i odevanje?

Nakit je dodatak koji vam omogućava da transformišete vašu kompletnu odevnu kombinacij...

Detaljnije

Kakve su Ribe u ljubavi

Ukoliko ste na putu da započnete ljubavnu romansu sa osobom rođenom u znaku Ribe ljubavni horoskop V...

Detaljnije

Zašto je učenje stranih jezika važno?

Jezik je osnovno komunikacijsko sredstvo koje je, uz kulturu i običaje, bitna odrednica svakog narod...

Detaljnije

Tradicionalni darovi mladencima za blistav početak zajedničkog života!

Svadba je jedan od najvažnijih događaja u životu, a posebno je bogata tradicijom i simbolikom u Hrva...

Detaljnije
Copyright © 2021 Frendice. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS