Splav Kartel – mjesto za odličan provod u Beogradu


Zabava Zabava

Beograd je grad poznat po noćnom životu i upravo se tu nalaze neki od najpoznatijih klubova u regionu. Posjetiocima su na raspolaganju klubovi koji puštaju domaću, pop, rock, folk muziku, tehno, a česte su i žurke uživo.

Splavovi su svakako među najpoznatijim vrstama klubova u Beogradu, i oni redovno privlače veliki broj posjetilaca koji uživaju u odličnoj muzici i dobroj atmosferi. Splav Kartel je svakako jedna od lokacija koja spada u ovu grupu.


Zašto odabrati Splav Kartel 

Splav Kartel se nalazi na ušću Save u Dunav u blizini Brankovog mosta. Kej je ujedno jedna od najpoznatijih lokacija za izlaske u Beogradu i tu možete pronaći veliki broj klubova, a pogled koji imate sa splava je fenomenalan. Naime, Splav Kartel gleda direktno na Kalemegdan i Sabornu crkvu!

Ubrzo nakon otvorenja, Splav je postao jedna od najpopularnijih lokacija za izlaske u Beogradu.  Već nakon prve godine svog poslovanja, Splav je proglašen jednim od 10 najboljih splavova u Beogradu. Ovaj splav je postao sinonim za odlične žurke u Beogradu, a redovno se održavaju i svirke uživo. Takođe, na Kartelu često gostuju i mnoge poznate zvijezde iz svijeta narodne i pop muzike. 

Jedna od najboljih stvari kod splava Kartel jeste što može da primi do 450 ljudi i što ljeti radi apsolutno svaku noć! Takođe, moderno opremljeni enterijer i odlično ozvučenje će svaku žurku dići na viši nivo, a ljubazno osoblje će vas natjerati da se opet vratite.

Velika prednost je i veliki besplatni parking koji je na raspolaganju posjetiocima. Takođe, do splava je lako doći i taksijem ali i gradskim prevozom.


Atmosfera na Splavu Kartel

Splav je upravo i poznat po svojoj odličnoj atmosferi i ludim provodima. Od otvaranja, Kartel je postavljao svoje granice kada su noćni provodi u pitanju.

Bina je smještena ne vrhu splava, a ugrađeni su i mnogi svjetlosni efekti koji svaki nastup čine još boljim. Kada dođete na splav, primijetićete da su svi rasplesani i nasmijani. Za to postoji više razloga – jedan je svakako muzika koja zvuči još bolje uz sjajno ozvučenje. Drugi razlog jesu upravo svjetlosni efekti koji čine atmosferu još vrelijom.

Još jedan od razloga jesu svakako i moderno opremljen enterijer i fenomenalna lokacija koja gleda na jednu od najpoznatijih atrakcija Beograda. Splav je nedavno i renoviran i odlična je lokacija za urbanu gradsku publiku i mlade ljude.

Što se tiče muzike, petkom su uvijek gostovanja, a nedjeljom je redovno nastup Milana Živkovića, popularnijeg kao Žile Hram. Muzika se subotom mijenja i nekada su to nastupi a nekada DJ. 


Cijene i rezervacija na Splavu

Što se tiče cijena na splavu, one su slične onima koje možete naći u drugim lokalima sličnog tipa. Na raspolaganju su razna pića – od domaćih pa do stranih, alkoholnih i bezalkoholnih – na vama je da odaberete šta vam najviše odgovara.

Tu su i neka skuplja pića, ali je bitno naglasiti da je ponuda zaista raznovrsna i da svako može pronaći nešto za sebe.

Splav Kartel radi od 23:30 do 4 sata ujutru i potrebno je napraviti rezervaciju prije dolaska. Bez obzira što splav može da primi 450 ljudi, gužve su velike, pogotovo ljeti. Rezervacije važe do 23:45 i potrebno je da se pojavite prije toga kako bi imali svoje rezervisano mjesto u klubu.

Rezervacije mogu da se naprave preko njihovog korisničkog Call centra, na jedan od dva dostupna broja, online i putem mobilne aplikacije koja je dostupna za Android i iOs operativne sisteme. Ukoliko svoje mjesto rezervišete putem aplikacije dobijate mnoge pogodnosti kao što je npr. skupljanje korisničkih poena.

Za rezervaciju je potrebno i da kupite flašu pića, a sve zavisi koju vrstu stola želite. Na raspolaganju su vam separei, visoka sjedenja i barski stolovi. Cijena koju morate da date za piće zavisiće od stola koji ste rezervisali, ali i od dana kojim izlazite.


Zaključak

Splav Kartel je zaista fenomenalno mjesto za noćni provod u Beogradu. Ukoliko već razmišljate o proslavi i dočeku 2023 godine, Kartel je odličan izbor za doček Nova godina Beograd.


Srodni tekstovi:


Aparati za kavu na Balkanu rade punom parom

Aparati za kavu na kapsule omogućili su milijunima ljubitelja ovog pića širom svijeta da uživ...

Detaljnije

Koliko su fiksne proteze važne za zdravlje zuba?

Redoviti posjeti stomatologu važni su ne samo za popravak zuba već i za pravovremeno otkrivanje broj...

Detaljnije

Blefaroplastika - estetska operacija kapaka

Estetska kirurgija više nije tabu tema, korekcije nisu dostupne samo bogatim klijentima, sve ...

Detaljnije

Kako zaprositi djevojku?

Iako to danas možda nije toliko moderno, postoje muškarci kojima je još uvijek stalo d...

Detaljnije
Copyright © 2021 Frendice. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS