Kakav je čovjek rak - sve njegove vrline i mane


Horoskop Ljubav Zabava Horoskop


Ljudi rođeni između 22. lipnja i 23. srpnja pripadaju četvrtoj skupini horoskopskih znakova kojima vlada planet Mjesec. Naravno, riječ je o horoskopskom znaku Raku - jednom od najintuitivnijih i najosjetljivijih znakova Zodijaka, kojem će biti posvećen cijeli tekst. U njemu ćemo se prije svega fokusirati na karakteristike muškaraca rođenih u ovom znaku, na njihove glavne vrline i mane.

Ako ste jednom bili u vezi s muškarcem Rakom, sigurno ste dobro upoznali njegovu osobnost i karakteristike.


Kako se muškarac Rak ponaša u ljubavnoj vezi?


Ljubav s muškarcem Rakom može izgledati kao prava bajka. Romantik u duši, muškarac Rak će po potrebi biti spreman skidati zvijezde s neba, pripremiti vašu omiljenu večeru ili vam prirediti nezaboravno iznenađenje. Naravno, pod uvjetom da i on osjeća iskrenu ljubav i poštovanje koje vi prema njemu imate zauzvrat.

Kada su zaljubljeni i vjeruju da je to "ljubav za cijeli život", sposobni su savladati sve prepreke koje im se nađu na putu.

Neće im pasti na pamet prevariti vas, a isto očekuju i od svoje bolje polovice. Kad ih jednom razočarate, znajte da više nećete dobiti priliku za iskupljenje. Kada je njihovo povjerenje iznevjereno, tada se udalje od osobe i teško je s njom ponovno razgovarati.


Kakav je čovjek rak kao prijatelj?


Slično kao u vezi - vjeran i odan prijatelj do kraja života. On je jedan od rijetkih znakova koji je spreman najiskrenije saslušati prijatelja kada ima problem i posavjetovati ga ne očekujući uzvratnu uslugu. Nije neuobičajeno da muškarac Rak učini nešto što nitko drugi ne bi učinio kako bi pomogao prijatelju u nevolji.

Humane i osjećajne prirode, idealan su oslonac kako u vezi, tako i u prijateljstvu. Ako imate muškarca Raka za prijatelja, blago vama. Znajte da imate iskrenog i odanog prijatelja koji vas nikada neće iznevjeriti, pogotovo u teškim trenucima.


Glavne mane ovog znaka zodijaka


Iako smo ga do sada predstavljali kao idealnog prijatelja i partnera, muškarac Rak ponekad zna pokazati i svoju goru stranu. U vezi znaju biti previše posesivni i ljubomorni, pogotovo ako nemaju beskrajno povjerenje u partnera. Pretjerani izljevi ljubomore mogu ugušiti vezu, pa muškarac Rak mora voditi računa o svom ponašanju kako ne bi došlo do raskida veze ili braka.

Također, kada su nesretni, skloni su se odavati raznim porocima, pa često počnu pretjerano piti kako bi ublažili tugu i bol koju osjećaju.


Kakvi su vaši kolege na poslu?


Što se tiče obavljanja poslovnih zadataka, riječ je o vrlo savjesnim, marljivim i dobro organiziranim ljudima koji imaju cilj pred sobom. S druge strane, često znaju biti neodlučni kada trebaju na brzinu donijeti važnu odluku, pa se mogu osjećati obeshrabreno.

Po prirodi su kreativni i maštoviti, imaju razvijenu intuiciju pa su vrsni umjetnici (pisci, slikari, glazbenici i dr.). Iako nisu materijalisti, vole dobro zaraditi, a ne vole trošiti novac na odjeću i skupa putovanja. Prije će se odlučiti novac uložiti u neki posao koji će im donijeti dodatnu zaradu.
Srodni tekstovi:


Zelena stolica kod beba - još jedna novost u životu novopečenih roditelja ili razlog za brigu?

Prvi tjedni roditeljstva uvijek su ispunjeni istom dozom uzbuđenja i stresa. Osim što beba do...

Detaljnije

Najnoviji izvor za sve što trebate znati o planiranju bebe, trudnoći i roditeljstvu

Trudnoća i roditeljstvo mogu biti prekrasni, ali i izazovni periodi u životu žene i parova. S različ...

Detaljnije

Polaganjem za B kategoriju ostvareno je poznavanje svih saobraćajnih pravila

Da bi svaki kandidat smjestio vozački ispit, potrebno je dobro savladati sve procedure prije nalagan...

Detaljnije

KREATIVNI HOBI - KAKO IZRADITI NAKIT?

Čovjek je uvijek težio vlastitom savršenstvu, pa postoji duga povijest ukrašavanja čov...

Detaljnije
Copyright © 2021 Frendice. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS