ODABERITE DAR ZA VALENTINOVO VRIJEDAN SJEĆANJA


Ljepota Moda Moda Ljepota Ljubav

Veljača, vrijeme kada zimska čarolija još traje, a još uvijek vrijeme čajeva i toplih šalova, kada nam je draže biti zagrljeni u zagrljaju voljene osobe. Veljača je i vrijeme ljubavi, budući da se 14. u mjesecu obilježava Valentinovo. Kad se spoje zima i ljubavne radosti, dobijemo pravu romantičnu čaroliju. Ljubavni entuzijazam prisutan je u cijelom svijetu, sve je u obliku srca, crvenom bojom, svuda su ispisane ljubavne poruke. Vrijeme je i darivanja, jer se darovi za Valentinovo tradicionalno izmjenjuju među partnerima.

IZNENAĐENJE I SREĆA

Značenje poklona za Valentinovo ogleda se u njegovoj emotivnoj poruci, upućenoj osobi koju volimo. Prožet je nježnim i intimnim osjećajima, što ga razlikuje od svih drugih darova. Iznad svega, romantičan je, šalje poruke ljubavi i budi radost koju sa sobom nosi zaljubljenost. Njegova simbolika je važna, a primarna svrha je iznenaditi i usrećiti.

ŠTO POKLONITI ŽENI?

Ako biramo poklon za ljepši spol, dobar izbor može biti cvijeće, u buketu, kutiji ili košari, jedan cvijet ili 101 ruža. Cvijeće je uvijek odraz poštovanja ženstvenosti. Uz njega možete dodati neku slatku stvarčicu, čokoladu, čokoladice, kutiju ili zdjelu čokolade, gdje to uz nekoliko poruka može biti vrlo romantičan znak pažnje.

Ako želimo da poklon za Valentinovo ima dozu elegancije i profinjenosti, odlična opcija je nakit, pojedinačni komadi ili komplet. Prikladna je i šminka, primjerice set koji sadrži ruž i maskaru, ili kozmetiku, pogotovo ako uz njih imate kit. Ovisno o stilu odijevanja o kojem vode računa, dame se mogu razveseliti različitim komadima odjeće, torbicama, šalovima ili drugim modnim detaljima.

KAKO UČINITI MUŠKARCA SREĆNIM?

Muškarcima se obično poklanjaju takozvani muški darovi, odnosno oni koji izražavaju muževnost i eleganciju. Najčešće su to satovi, pojasevi i novčanici. Odjevni predmeti, poput džempera, suknji, košulja ili majica, također su vrlo prikladan izbor. Za jači spol osim odjeće i dodataka prikladni su i parfemi ili neki kozmetički proizvodi.

I ZA ŽENE I ZA MUŠKARCE

Iako se darovi za Valentinovo uglavnom razlikuju od onih za muškarce, možemo odabrati poklon koji je univerzalan, poput knjige za ljubitelje knjiga, slatkiša za sladokusce, društvene igre za ljubitelje igara, slagalica koje se kasnije mogu uokviriti. Ovi darovi za Valentinovo uključuju slatke romantične sitnice, poput fotografija u okviru ili ukrasnih predmeta s ljubavnom tematikom, vina u setu s čašama za dvoje, slika s različitim motivima ili uokvirenih smiješnih natpisa.

IDEJE ZA DAN PRAVE LJUBAVI

Kao poklon za Valentinovo možemo osmisliti i organizirati romantičan dan za dvoje, u obliku izleta ili kratkog izleta, odlaska na masažu i spa, ručak ili večeru, kazalište ili kino, kuglanje ili bilijar, koncert vašeg omiljenog glazbenika - sve ovisi o paru, kako vole provoditi vrijeme i u čemu uživaju ljubavnici.

Najveća vrijednost poklona za Valentinovo ogleda se u predanosti, kreativnosti, inovativnosti i nadasve predanosti koja se kroz njega može izraziti – to je njegova posebnost.
Srodni tekstovi:


Zelena stolica kod beba - još jedna novost u životu novopečenih roditelja ili razlog za brigu?

Prvi tjedni roditeljstva uvijek su ispunjeni istom dozom uzbuđenja i stresa. Osim što beba do...

Detaljnije

Centralno mjesto u stanu je savršeno uređena kuhinja

Prilikom uređenja kuhinja velika se pozornost pridaje odabiru kuhinjskih elemenata, skladnom odnosu ...

Detaljnije

Vrijemesutra.com: Vaš vodić kroz oblake

U svakodnevnom životu, ljudi se često oslanjaju na razne alate kako bi se organizirali kroz svoje ob...

Detaljnije

Otkrivamo: Zašto je folna kiselina potrebna svakoj ženi?

Ukoliko planirate trudnoću, sigurno već znate koliko su zdrava ishrana, vežbanje i dovoljno sna va...

Detaljnije
Copyright © 2021 Frendice. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS